Jump to content
Форум информационного портала "Пищевик"
Griko

Ищу решение убрать пенообразование

Recommended Posts

Мы разрабатываем создание макарон с сыром быстрого приготовления Mac&Cheese. 

Способ приготовления, в стаканчик заливаем воды где уже есть макароны и соус сухой, в микроволновые 3 минуты. 

Столкнулись с проблемой высокого образования пены, нужен технолог, который поможет разработать рецептуру. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...